tisdag 3 januari 2012

OCH DU VÄGER..?

Våga vägra väga dig!
Det är sant.. jag blir så ledsen.. alla bara väger sig.
Jag har inte vägt mig på typ 2 år,
 jag vet att säkert jätte många ba :
ehh va? hon som är så kroppsfixerad och hon som tränar och pratar kost?
men nej jag är INTE kropps fixerad, och ja jag tränar mycket och gärna och för att jag har svårt att stå still i vikt.. stå still på det stället där det känns bäst.
Men jag har inte en aning om VAD det är jag väger.
Jag känner det ju bara.. fan den där vågen har förstört för mycket av mina tonårsdagar, den har satt så djupa spår i min själ..
redan på mellanstadiet då man fick stå på rad hos en sjuksyster och kliva upp på en våg och öppet förnedras framför alla.
Jo men det fanns ju alltid nån dum jävla brud som skulle tjuvtitta och säga till alla vad det stod på den där jävla vågen.
Jag var en tjockis då och det satte sina spår.
Sluta väg er.
Vad spelar det för roll vad det står på den?
Om du känner dig tjock.. spring lite, ät bättre.. det gör ju ingen skillnad VAD det är det står på vågen.
Jag väger massor mer än vad alla tror.. och jag vill inte själv veta vad.
Så jag tänker inte börja detta året med en våg.
Vägrar.



På tal om alla "nyårslöften" så är det alltid så jäkla trångt på gymet nu och typ 1-2 månader framöver sen slussas de där nyårslöftena ut och långt bort från gymet igen.. hem till sina soffor och vi andra som har det på "måste" listan alltid får plats på gymet igen. :)
Visst är det så?

I stället för "löften" detta året så tycker jag att vi gör en PLAN, en plan för detta året.. vad vill ni åstadkomma, vad vill ni ta bort?
Lova inte.. PLANERA!

KRAM!

2 kommentarer:

  1. Haller med om att planera istallet for att lova!! Daremot maste jag saga att jag har BORJAT vaga mig......den enkla anledningen ar att jag vet vid vilken vikt jag ar som gladast och mar som bast, sa jag vager mig for att helt enkelt halla koll sa att det inte blev som sist = Namligen att jag gick upp en massa utan att marka nagonting sjalv, forutom mitt humor och mitt sjalvfortroende. Jag tyckte att jag sag ut som vanligt i spegeln och undrade varfor kameran inte tog bra bilder...typ ;)) haha! Gott nytt ar pa dig sotaste Carola!! Kram!

    SvaraRadera
  2. Min PLAN ; ) är att börja springa i år. Får se hur det går. Men nytt springband är inhandlat och snart nya skor, då finns det liksom inga ursäkter längre ; )

    SvaraRadera