onsdag 7 september 2011

Tvångssyndrom.. någon..?

Hej!

Jag har precis kikat runt på alla andra fina bloggar..
och en av mina favvisar är ju Emma.. som har bloggen "att vara någons fru"   och just idag skrev hon om ämnet: OCD-tvångssyndrom.. och jag kan ju inte låta bli att haka på..
Har ni några?
Jag har..
jag har ju såklart inte på riktigt några allvarliga (såklart!!??) men de finns några stycken här inne i denna kroppen kan jag lova..
frågar du min dotter så svarar hon först att mamma aldrig går på A-brunnar, jag vet helt knäppt men jag gör det bara inte.. man gjorde det inte när jag var liten och jag gör det inte nu heller.

A-brunnar är inte bra (jo jag vet det står för avlopp.. och ja.. är avlopp så bra då? nej) så även om jag springer så hoppar jag liksom över dem i farten, och om jag går med barnen och de liksom cyklar ivägen för att jag ska kunna "ta mig undan" så kommer jag säkert välta sonens cykel för att inte gå på den.
Jag vet helt galet men jag går inte på dem. punkt slut.

Det finns fler saker.. jag står aldrig på golvbrunnen i duschen heller.. 
Och min man, vänner och barn har frågat mig.. varför?
Jo jag står inte på den för det kan komma upp massor (lika många som hålen på golvrbunns locket) av sylvassa typ knivar ur hålen och "slice:a" sönder dina fötter.
Nej jag vet.. det kan det inte.. men det har nog gjort det i någon film när jag var liten.. så jag kan liksom inte stå på den.. eller jo jag kan men jag gör det inte. Onödigt ju.. kan ju lika gärna stå med fötterna utanför.
De är nog de "värsta" av mina tvångssyndrom.. men sen har jag ju de där mer vanliga.. som att jag inte kan hålla i min Iphone utan att liksom "väcka den" så att jag liksom ser displayen .. måste klicka på den varje gång jag plockar upp den från väskan, ur fickan, går förbi den.. måste och gör det alltid.
Sen vet jag inte om det kan räknas som tvångssyndrom om man är en "pillare" men det är jag, jag måste pilla.. och jag har ett liiitet hårstrå på hakan.. haha låter som jag är en äcklig skäggig dam.. haha men det bjuder jag på.
Jag har ett hårstrå i alla fall som växer där, mannen säger att det inte finns och alla andra säger att jag hittar på.
Det är på riktigt. Det finns och jag måste pilla bort det.
Måste.. har det inte vuxit sig tillräckligt långt (blä detta låter riktigt nasty men var inte rädda ni ser det inte om ni ser mig) så liksom pillar jag ner ett hål i min egen haka tills det finns där och jag kan nypa bort det.
Sjukt. sant.

det är nog bara dem som räknas som tvångssyndrom.. och ja.. om jag springer utan musik.. eller går för den delen.. så räknar jag stegen.. helt galet jag vet det med.. men kommer på mig själv att bakom alla andra tankar hör jag liksom 1..2..3..4...5 kan inte sluta.. räknar tills det är klart..tills jag är framme.

Och ja.. att gå på K brunnar är skitbra! det betyder KÄRLEK så de SKA man gå på bara så ni vet! :)


Har ni några tvångssyndrom?
I bet u do!!

Ta hand om er!
KRAM!

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha så härligt! Jag är helt med på A-brunnar och golvbrunnar i duschen (det senare för att jag är rädd för att de liksom ska ge vika och jag ska köra ner foten i avloppet).

    SvaraRadera
  2. haha ja och avlopp har vi ju redan försäkrat om oss att de inte är bra.. så vi bara står inte på dem ;) Bra Emma!
    :)

    SvaraRadera