Igår.
För 5 år sedan.
Galet vad tiden går fort och barnen växer.
Galet.
Fullkomligt.
Jag firade med att måla ännu mer väggar i kalkfärg, slinga håret och springa en runda.
För att sedan avsluta med detta;
Den godaste pastan jag ätit på väldigt länge.
Som världens bästa restaurang hemma i mitt kök.
Spagetti med vitlöksfrästa över-smöriga champinjoner och ett stort lass parmesanost.
Jag skojar inte.
Godaste jag ätit kanske någonsin.
Recept:
Koka upp BRA spagetti till perfekt konsistens.
Fräs ca 8 hackade vitlöksklyftor i MÄNGDER av äkta smör och olivolja.
Tillsätt ca 1,5l färska skivade champinjoner
fräs alltsammans till gyllenbrun smörig färg.
Akta er för hur gott det doftar i ert kök nu, redan här kan man svimma av välbehag.
Tillsätt hackad persilja efter smak och vänd sedan det hela över pastan.
Salta peppra, och ös på med parmesan vid servering.
Servera direkt med ett iskallt glas chardonnay.
Njut.
Jag vill typ ha det idag igen.
Till frukost.
Stort grattis till er och härlig bild på sonen. Ha en fin helgdag! Kram Suss
SvaraRaderaBara en massa favoritingredienser, måste provas!
SvaraRaderaKram malin
Stort grattis på er fina dag!
SvaraRaderaTänk vad fort fem år går! Makens skägg har växt, barnen har blivit äldre, men du min sköna har inte åldrats ett endaste dugg!
Puss!
Judita
inte ett endaste dugg va ;)? PUSS på dig du vackra!!!
RaderaStörsta grattis till er!!!
SvaraRaderaOch ja, det behövs inte ens doft-explosion i köket för att bli sugen på det där. Räcker med ett blogginlägg. Jag dog lite grann av vätskebrist efter allt saliv som pumpade :)
anchor Ysl replica bags site here replica bags buy online look at these guys buy replica bags
SvaraRaderao1e29x9g11 m3i57e3y22 y0z54r9d04 j7l37z3t22 j6y53u9l50 e1c90z7z71
SvaraRadera